Édesanyám napi 1 doboz cigit elszív, hogyan lehetne leszoktatni róla?
Figyelt kérdés
Nagyon sok pénz megy el rá, hogyan tudnám jobb belátásra bírni?2021. szept. 19. 00:56
1/2 anonim válasza:
Sehogy. Az ő pénze, az ő egészsége.
2/2 anonim válasza:
Amíg ő nem akarja, addig sajnos sehogy, bármit tehetsz, nem fog változni. :(
Valahogy arra megpróbálhatnád irányítani, hogy oké, hogy ez a szenvedélye, de akkor próbálja meg a kevésbé káros verziót, van már annyi eszköz, ami csökkenti az ártalmat, de az élvezetből nem vesz el.
A másik a búntudatkeltés, de sajnis az sem mindig célravezető: "Anya szeretném, hogy ott legyél az esküvőmon, szeretném, ha egészséges nagymamája lennél a leendő gyerekeimnek, nekem 20 év múlva is szükségem lesz az Anyukámra, a cigivel viszont tönkreteszed magad, én nagyon aggódom érted és fáj látni minden egyes nap, hogy te ennyire nem szereted saját magad és engem sem, hogy ez fontos legyen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!