Milyen cigit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Eddig Fekete dunhill (swiss bledet) szívtam, de már elvileg nem lesz (nem is kaptam még idén sehol) csak fine cut ot, ami meg túlárazott és gyenge :c2022. jan. 20. 14:34
2/5 anonim válasza:
Szofit vagy multi hasonló erősségben
4/5 anonim válasza:
Válts inkább e-cigire, vagy hevítőrúdra, olcsóbb, 90-95%-al kevesebb káros anyagot bocsájt ki, nem leszel büdös tőle, és az íze is jó.
5/5 A kérdező kommentje:
4. Annó váltottam, volt is 3 e-cigim, de asszem 2020 vége fel hoztak valami szar törvényt és nikotinos liquidot nem lehetett venni sehol, akkor le is szoktam 8 hónapra, tavaly nyár végén meg visszaszoktam a simára.
2022. jan. 25. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!