Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha egyszer egy vizsgálaton...

Ha egyszer egy vizsgálaton kiderül, hogy az illető szívott már marihuánát, akkor milyen büntetésre számíthat?

Figyelt kérdés
Mielőtt megszólnátok én nem próbáltam és nem is tervezem. Egyszerűen csak érdekel, és eddig erről nem találtam információt, csak arról hogy mi jár a tartásáért, terjesztéséért stb.
2010. szept. 8. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 1x kórházba kerültem egy illegális fogyókúrás szer miatt és nem is volt vérvétel és a doki azonnal rájött, hogy narkotikum van a szervezetemben (anfetamin volt a gyógyszerben). Semmilyen következménye nem lett. De kicsit hülyén nézett ki a szitu (bár annyira szarul voltam, h nem érdekelt), mert a barátnőm vitt be a pasijával, aki egy kigyúrt, barna bőrű pasi volt, mi meg ugye huszonéve nem csúnya lányok és ahogy utólag elmondták, mindenki azt hitte, hogy én és a b.nőm prostik vagyunk, a csávó meg a stricink és én túllőttem magam. Wáááh.
2010. szept. 9. 06:47
 12/17 anonim ***** válasza:
huszonéves, ezt akartam írni :)
2010. szept. 9. 06:48
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

06:47

Tulajdonképpen jól hitték, tudod az így kinéző, és illegális szereket fogyasztó emberekről a legtöbben ilyesmiket gondolnak :) És az adófizetők pénzéből kezelnek téged pfff Az orvos helyében én szóltam volna a zsernyákoknak

2010. szept. 9. 15:51
 14/17 anonim válasza:
Sokkal több ideig is ki lehet mutatni mint 2 hét. Valamelyik válaszoló ezt írta. Szervezettől függ, de hónapokig is eltarthat. A marihuána az a "drog" ami legnehezebben ürül.
2010. szept. 9. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
az emberek hajából is meg lehet állapítani, hogy mikor volt az utolsó "ZŐD" alkalom, ha valaki nem vágja le a haját
2010. szept. 9. 20:02
 16/17 anonim válasza:
Ha nem kifejezetten drogvizsgálatra mész, akkor él az orvosi titoktartás, amivel kötelesek élniük. Ha pl. pont aznap délután spangliztál, amitől elájultál, és bevittek a mentősök, akkor trében vagy, mert szólni fognak anyádnak, akinek szíve joga feladni a fakabátosoknak. Nekem előbbi volt, orvos nálam is rákérdezett, bevallottam, csavarta a fejét jobbra-balra, de igazából leszartam, mert nem mondhatta el senkinek, különben én jövök ki jól. Viszont a másik esetre egy ismerősöm példáját tudom felhozni, ő azért került kórházba, mert rosszul lett a nagymennyiségű JWH-tól, azonnal szóltak a szüleinek...
2011. máj. 2. 01:06
 17/17 anonim ***** válasza:
8ÉV+ELVONÓ!!énis most jöttemki!
2012. máj. 1. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!