Okozhatja a nikotin?
Sziasztok!Eddig néha beleszívtam nikotin mentes ecigi-be attól nem lett semmi bajom. Tegnap a haverom elf-bar-jából szívtam kb. 100-at ami 3-4 ciginek felel meg (nikotin szinten)
Ezek után estére hányinger fogott el, és éreztem az ecigi szagát, úgy hogy semminek és tényleg semminek nem volt olyan szaga. Egész este stresszeltem hogy mi lehet, olvasgattam a netem ami még rátett egy lapáttal. Ennyire még tényleg nem stresszeltem.
Ma reggel arra ébredtem, hogy ég a tüdőm és kicsit fáj a torkom.
Reggel már annyira az idegösszeomlás szélén voltam, hogy mi az isten történik, hogy elmentem megkérdeztem a biológia tanáromat (mivel nem volt védőnő),hogy mitől lehet. Erre azt mondta, hogy valószínűleg a hirtelen sok nikotin, és a stressz keveréke.
Kérlek nyugtassatok meg,hogy csak 1-2 napos lesz ez az egész a nikotin miatt. Azóta ha csak rágondolok a cigire elfog a hányinger.
Nikotin mérgezés. Ha hányinger, szédülés volt akkor, ebben az esetben nikotin.
Ha még most is vannak tünetek, pl. hányinger, akkor sanszos a covid.
Oltva vagyok. Nincsenek tuneteim, egyedul a tüdőm égése egy picit illetve a stresssz az ami egyszerűen nem akar szűnni.
Ileltve a torkom egy nagyon kicsit meg faj.( telorol irok bocsi)
Akkor valószínűleg nikotin.
Hagyd a francba a nikotin! Én tudom! Évtizedekig cigiztem, abbahagytam.
Próbáltam e-cigit is de egyszerűen undorító a nikotin.
Nem éri meg rászokni!
Előfordulhat hogy több nikotin volt az elf-ben mint azt gondoltátok és gyakorlatilag megmarta a torkod, tüdőd.
Idegméreg is.
Én pont így jártam ha buli alkalmával túl sok cigit szívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!