Snüssz használat közbe szoktatok köpködni?
Figyelt kérdés
Le szabad nyelni a nyálat ha be van tömve a snüssz vagy érdemes kiköpni?2021. dec. 24. 19:20
1/6 anonim válasza:
le szabad nyelni, de ha rossz ize van a snussztol a nyaladnak akkor lehet kopni vagy esetleg mar ki kell szedni. De nem lesz bajod ha lenyeled a nyalad
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen jártam már úgy hogy rosszabb íze volt tőle a nyálamnak és mindig kiköptem csak a végére már kiszáradt a torkom és muszáj voltam kivenni
2021. dec. 25. 00:04
4/6 A kérdező kommentje:
Ritkán
2021. dec. 25. 13:45
5/6 Mentál Addikt Konzult Iroda válasza:
Attól függően, ahogyan neked jól esik, megteheted, hogy bent tartod a szádban, és ki is köpheted a nyálad, ha túl aromás neked. Mindkettő rendben van szerintem, így is, úgy is ajánlják a készítők. Nyilván ne úgy köpködj, hogy ez másokat zavarjon. :)
6/6 ABORG válasza:
en 2 fajtat probaltam az elsotol nagyon kopkodtem meg megindult a nyaltermeles a szamban, nagyon rossz volt.
a masodik markanal meg en tekerem papirzsepibe es semmi negativ hatast nem vettem eszre, am a Makla snuss-t ajanlom nekem az valt be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!