VAPORESSO SWAG 2 porlasztó csere?
Figyelt kérdés
Szép napot. Olyan kérdésem lenne,adott a termék,és ahhoz szeretnék rendelni +1 porlasztót. A jelenleginél perpillanat 5028 slukknál járok.
A helyzet a következő 25-35 Wattos porlasztó van benne,amelyet 30 Watton használok. A weboldal ahonnan viszont én rendelek csak 60-110W-os porlasztót árulnak hozzá. Lehet gondja attól hogy alacsonyabb tartományban használnám? Maradnék a 30-és akörüli vonalon. Válaszokat köszönöm!
2021. dec. 13. 10:51
1/3 simad válasza:
Hát nem fogod... Mert kb akkor fél perc mire 30 watton elkezd működni... Nekem ujraépíthetős tankjaim vannak azaz én tekerek bele ellenállást, tapasztaltam sajna hogy pl egy gyári vastag huzal milyen lassan izzik be
3/3 simad válasza:
Ha NRG tank akkor keress hozzá kerámia porlasztót, azt lehet 20 watton hajatani mert magas az ohm értéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!