1.2 Ω Mesh porlasztó megfelelő nikotin só szíváshoz?
A készülék Vaporesso Luxe pm40, 1.2 Ohm mesh porlasztóval és 20mg nikotin sóval. 11watton használom.
A problémám az lenne hogy eléggé megszaggatja a torkomat a gőz, köhögtet. Elég kezdő vagyok az e-cigik világában így nem tudom hogy mi számít normálisnak, viszont hosszú évekig napi 1.5-2 doboz erősebb cigaretta fogyott nálam, ezért is furcsálltam.
Javaslom a vaperina-n vagy fb csoportokba tedd fel ezt a kérdést. Előbb fog válasz érkezni! Én nem használok nikotin sót így sajnos nem tudok segíteni. :)
Viszont ha annyira kezdő vagy, hogy 1-2 napja akkor normàlis, hogy köhögtet. Maximum vidd lejjebb a nikotint. Bár mtl-re nem kéne sok legyen, de előfordulhat! Ne aggódj az elején én is el voltam veszve! :)
#5 Nikotin sót tartalmazó e-liquid, 20mg/ml erősségű. Tiszta nikotin só szíváshoz nem lennék elég tökös nyugi.
#6 Kaptam, meg is haltam, de már jobban vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!