Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire káros a dohányzás,ha...

Mennyire káros a dohányzás,ha túlsúlyos vagyok ?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok hízva és mostanába napi szinten dohányzok és iszok. Régebben csak ritkán. 37 éves vagyok. Van esélyem megélni az 50-60 éves kort ? Mik a tapasztalatok ?
2021. dec. 6. 03:39
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Túlsúly ide vagy oda, a cigi ugyan úgy öl mindenkit.
2021. dec. 6. 04:25
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanolyan káros mint másnak csak a túlsúly miatt veszélyesebb, az meg hogy meddig elsz vele ember függő nekem több kövér ismerősöm élt 70+ évet akik 12 éves koruktól szívtak napi 2 doboz cigit és nem tüdőrákban haltak meg.
2021. dec. 6. 05:56
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Van, ha leállsz a füstöléssel és sportolsz valamit.
2021. dec. 6. 08:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon
2021. dec. 6. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Én 13 éves korom óta dohányzom, mindig is túlsúlyos voltam, felnőtt koromra különösképpen. Több mint 10 éve vagyok láncdohányos, és hát az utóbbi 1-2 évben elég gyakran fulladok.

30/N

2021. dec. 7. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Van esélyed rá, hogy megéld... De vajon ha tudnád, hogy a következő cigaretta, amit elszívsz az okozza az agyvérzésedet elszívnád? Ha válaszod nem, akkor miért kockáztatod meg? Nem olyan kicsi a valószínűsége, mint ahogy azt hazudjuk magunknak dohányosként.

Minél elöbb rájössz, hogy a dohányzás nem nyújt neked élvezetet és IGEN van élet a dohányzás után ráadásul szebb és élvezetesebb, ne félj attól, hogy hogy fogod élvezni az életet dohányzás nélkül, hogy mit teszel ha unatkozol vagy ha barátokkal beültök valahova vagy ha stresszelsz vagy ha vársz valamire biztosíthatlak, hogy, amint rájössz, hogy rabja vagy drognak szebb jobb, örömtelibb életed lesz cigi nélkül...

Én elolvastam egy könyvet (Allen Carr-Végre nem dohányzom), amit azért kezdtem el, mert eldöntöttem, hogy leszokok azt gondoltam ha hülyeség is akkor is megér annyit hogy belenézzek... Láss csodát letettem 9 év dohányzás után... És nem azért, mert olyan nagy akaraterőm van hanem, mert a könyv rávilágít arra, hogy mekkora egy kis sunyi alak ez a cigaretta és megválaszolja a miérteket és feloldja a félelmet a cigi nélküli világról, ami egy csodálatos világ. :)

2021. dec. 7. 13:42
 7/8 anonim válasza:
A túlsúly, dohányzás, és a pia mind kockázatnövelő tényezők, amik növelik a szív-és érrendszeri, és egyéb betegségek jövőbeli lehetőségét. Ez kb olyan mintha lenne egy tombola és ahány jeggyel többet veszel meg, annyival növeled az esélyét, hogy kihúzzák a számodat. Valójában szerencse/alkat kérdése, hogy megéred-e az 50-60 éves kort. De az tény, hogy több "tombolajegyed" van, mint annak aki mondjuk "csak" túlsúlyos, de nem iszik és nem cigizik például.....
2022. ápr. 5. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez nem súlytól fog a dohány ugyan úgy káros mindenhogy.
2022. ápr. 6. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!