Mennyire káros az 2% nikotinos elf bar?
Figyelt kérdés
500-600 szívást lehet belőle kihozni azt hiszem, de nem akarom megtartani mert félek a nikotintól.2021. nov. 24. 15:27
1/6 anonim válasza:
Mit jelent, hogy 'félsz' a nikotintól?
Bántott?
2/6 anonim válasza:
Akkor mért vetted meg???
Igen, káros mivel ha rendszeresen szívod könnyen kialakulhat függőség.
(Amúgy meg van nikotin mentes elf bar is.)
3/6 A kérdező kommentje:
1. Hát félek a szájráktól és még 18 alatti vagyok ez az első elf barom és cigit se szívtam soha.
2021. nov. 24. 16:49
4/6 anonim válasza:
De akkor miért vetted meg?
Ajándékozd vagy add el.
5/6 A kérdező kommentje:
Mert nem én vettem magamnak, kértem hogy vegyenek nikotin menteset de nikotinosat adtak.
2021. nov. 24. 17:33
6/6 anonim válasza:
Azt fontos megjegyeznem hogy a nikotin önmagában nem rákkeltő, kis mennyiségben egyes gyógyszerekben is megtalálható. A segédanyagok karcinogének legtöbbször. Rendes cigiben pl benzol vagy formaldehid, nitrozaminok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!