A nikotinos rágó mennyire káros az egészségre hosszabb távon?
10 éve nem dohányzom.Tíz évig minden nikotint tartalmazó élvezeti cikktől távol tartottam magam, de a lelkem mélyén függő maradtam és mindig is hiányzott valami.Pár hónapja elkezdtem nikotinos rágót használni mert szerettem volna betölteni a semmivel be nem tölthető űrt, amely a cigaretta elhagyása után visszamaradt.Egy tiszta alternatívát kerestem, és lehetőleg olyat amely nem roncsolja a légzőrendszeremet.A snüsszön és a rágón gondolkodtam, de végül az utóbbira esett a választásom.Félek a tiszta dohány esetleges karcinogén hatásaitól még akkor is, ha azt nem elfüstölve fogyasztom el.
Naponta 3-6 darab 4 mg-os rágót szoktam használni, de előfordul, hogy csak 1-2 darabot.Nem alakult ki ennyi idő után olyan fokú kínzó függőség, mint amikor még dohányoztam.A naponta használt adag kezdetben növekedett és gondolom vele együtt a tolerancia is, de az a tapasztalatom, hogy hatnál többre nincs szükségem naponta.Nélküle is képes vagyok funkcionálni, viszont maga a használata olyan mértékben javít az életminőségemen, hogy még az esetleges káros hatásait is, amelyet egyre több kutatás cáfol, hajlandó vagyok bevállalni.
Itt egy átfogó, rendkívül részletes leírás a tiszta nikotin pozitív hatásairól és esetleges kockázatairól.Nem szeretnélek bátorítani egy ilyen addiktív szer használatára, de ha képtelen vagy megszabadulni a függőségedtől ahogyan én, ez egy tiszta és olcsó alternatíva lehet a cigarettával és egyéb dohánytermékekkel szemben.
Olcso? Hat annyira nem olcso
Mellesleg a fogaknak inynek nemhinnem h jot tesz. Kozvetlen szivodik fel onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!