Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1eve kb dohanyzom, az elso...

1eve kb dohanyzom, az elso pár hónapban semmi mellekhatas nem volt, viszont felev utan elkezdtem kevesebb kevegot kapni(ugy mondd nehez legzesem lett) ,ha meg most rahagyom a cigit elmulhat ez a nehezlegzes?

Figyelt kérdés
Van hogy nyugalmi allapotba is ram jon, van hogy szapora szívverés is van mellette. 1hete nem gyujtottam ra ,de meg mindig van nehezlegzesem es szapora szívverésem surun.

2021. dec. 2. 18:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Voltam surgossegin kb 3honapja, atvizsgaltak semmit nem talaltak ,ami bajra utalna. Segitsetek nagyon felek.
2021. dec. 2. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Igen.
2021. dec. 2. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen ha leteszed akkor megszűnik minden bajod

Én 17 évig szívtam szóval tudom miről van szó

Nekem is volt ilyen

2021. dec. 2. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
A cigizés visszafordíthatatlanul károsítja a szöveteket, az a kérdés egy év bagózás után mennyire roncsolódott de valószínűleg még minimálisan. Aki 10-20 évig szívja ott már nagy a károsodás. Nagymamám kb 20 évvel azután lett tüdőrákos hogy lerakta úgyhogy nem regenerálódik teljesen szóval utolsó, nem vagy biztonságban 17 év cigizés után...
2021. dec. 3. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom de nem baj

Legalább már nem mergezem magam meg 17 évig😀

2021. dec. 3. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha leteszed lehet hogy tudsz majd egy értelmes mondatot is megírni.

Szégyen az hogy nem tudsz fogalmazni magyarul.

2021. dec. 4. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!