Munkanapokon 1 szál, hétvégén semmi. Mekkora esélye van a rászokásnak?
Figyelt kérdés
már 2 hete csinálom vékony zöld pall mall 16F
antik kíméljenek
2010. szept. 4. 17:07
1/7 anonim válasza:
Igen, így is rá lehet szokni. Aztán egy idő után nem fogod tartani azt a "hétvégén semmit." Azt a vékony zöld pall mall-t meg hanyagold. Csak a bu*ik szívják (meg nők). Ajánlanám a Marlboro Silvert vagy Flavour Plust amik gyengék de még is finomak. Vagy ha nagyon slim párti vagy akkor Marlbolo Gold Touc-ot. (nem összetévesztendő a sima gold-al) Az olyan finom átmenet a normál és a slim cigi között.
2/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz rászokni, akkor egyáltalán ne szívjál! Muszáj? Akkor már rá is szoktál.
3/7 anonim válasza:
Nagy esélye van. Én is hasonlóképp kezdtem...
Hagyd a fenébe azt a munkahelyi egy-egy szálat, ne kockáztass, mert tényleg igen könnyen rászokás lehet a vége, akkor viszont már sokkal nehezebb lesz letenned a cigit.
4/7 anonim válasza:
Majdnem mindenki így kezdi. Észre se veszik és rászoknak. Én is így szoktam rá a cigire és vissza is. Először 1 héten 1x, aztán 2x, aztán 1 nap 1x, aztán 2x, majd 5x, sokáig 5 szálat szívtam/nap, aztán meg olyan 8-9-nél vagyok most, bár ennél többet sose szívtam, csak ha buliztam, de ez egyén kérdése. És mindegy, hogy milyen cigi, ha rászokásról van szó, akkor a light cigi is cigi. Most még leteheted. Döntsd el. Kérdezd meg magadtól? Miért kell ez nekem? Több leszek tőle? Sokan úgy érzik, hogy a dohányzással találják meg az egyéniségüket. Én is így vagyok vele (sztem minden dohányos), de tudom, hogy ez kamu. Én ott szúrtam el, hogy rászoktam és mindenki ott szúrja el.
5/7 anonim válasza:
Mindenki 1-2 szállal kezdi... Szerintem rakd le, amíg nem késő.
6/7 anonim válasza:
Én is 1-2szálat szívtam naponta, hétvégén meg fél dobozzal és mégse szoktam rá. De a vékony cigit felejtsd el mert nevetséges :d 16/f
7/7 anonim válasza:
Én mégcsak 17 vagyok, és 14-15 éves koromban kezdtem. Most van hogy napi 2doboz is elfogy. Attól függ, milyen a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!