Hogy szoktatok rá a dohányzásra?
Figyelt kérdés
Én nem dohányzom, soha ki sem próbáltam és nem is igazán vannak dohányzó ismerőseim, ezért kérdezem itt.
Azt hallom, hogy a legtöbb ember amikor először szív bele a cigibe, köhög meg minden baja van, szóval nem egy jó élmény, de akkor hogyhogy folytatják? Nálatok ez hogy volt, miért szoktatok rá és mikor?
2021. okt. 30. 22:01
1/5 anonim válasza:
Én 10 éves voltam, negyedikes kipróbáltuk a cigit a haverokkal. Elsőre nem volt jó de aztán tudtunk szerezni és mire elfogyott a doboz már élveztem. Azóta dohányzom kb napi 2 dobozzal és nagyon jó! 33/F
2/5 anonim válasza:
Teljesen gyerekkori hülyeség és azt hittük hogy majd akkor milyen nagy felnőttek leszünk.
Rohadt egy káros szenvedély és 20 év után szoktam le.
3/5 anonim válasza:
Amikor gyerek voltam, a családunkban szinte mindenki dohányzott és akkoriban (80-as évek vége, 90-es évek eleje) teljesen természetes volt, hogy ezt bent a lakásban tették, vagy ha például vonattal mentünk valahova, mindig dohányzó részre ültünk, szóval kb egész kicsi korom óta hozzászoktam, tulajdonképpen szerettem is cigifüstben lenni. 16 voltam, amikor kipróbáltam, nem menőség meg ilyesmi, hanem egyszerűen kíváncsi voltam. Az elsőt letüdőzni tényleg rossz, de azt mondták, utána fokozatosan jobb lesz, és tényleg az volt, a harmadik-negyedik szál már kifejezetten jól esett.
4/5 anonim válasza:
Gyerekként, talán 13 lehettem. Ez volt a menő a suliban, Én hülye meg nem akartam kilógni a sorból. Így a "menő"-k között lehettem. Visszatekintve látom, hogy szarba se vettek, csak a cigit nyúlták tőlem. Cserébe 27 éves koromig szívtam azt a szart, ki tudja mennyi időt elvéve az életemből. Ma már, 9 évvel később (egy Hodgkin nevezetű rákkal megküzdve) tiszta vagyok, hálisten el tudtam hagyni azt a szart, és életem legjobb döntése volt.
5/5 anonim válasza:
Én nem szoktam rá, viszont tudok mesélni a gyerekkori dolgokról én is. Durva, hogy milyen menőnek éreztem magam, amikor a főtéren pöfékelve mentem végig és mindenki nézett. Itt olyan 14 éves lehettem és kék viceroy-t vettem 400 forintért. Se a szüleim se senki a környezetemben nem cigizett, de még a barátaim se nagyon. Visszagondolva talán ezzel akartam kitűnni a tömegből. Hálistennek fél év után abba is hagytam, majd 20 évesen megint 1 évig szívtam, de nem tudtam rászokni. Örülök neki, hogy így lett. Ha olyan olvassa, aki fiatal és most kezdené, ne tegye, nem lesz menő, sőt a lányok szemében még igénytelen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!