Cigi nélkül is lehet élvezni az életet?
Figyelt kérdés
leszokóban vagyok de úgy érzem hogy egy jó dolog tünt el az amúgyis szar életemből2010. szept. 1. 18:09
11/13 anonim válasza:
Sztem csak úgy lehet élvezni, én is dohányoztam 6-7 évvel ezelőtt, de közel egy évembe telt teljesen leszokni!
Viszont sokkal jobb lett, visszatért az ízlelésem, a szaglásom, fittebb vagyok, kevesebbet fáj a fejem, és javult a potenciám.
Több spermám is van mióta nem bagózok.
12/13 anonim válasza:
Figyelj,csak cigi nélkül lehet igazán élvezni az életet.A cigi nem jó,a cigi ROSSZ.És azok az emberek sem jók akik a cigit ajánlják,mert hidd el hogy nem jóakaratból teszik,hanem a pénz miatt.A cigarettagyáraknak nem az a célja,hogy az emberek jól érezzék magukat,hanem az,hogy ők minél több pénzt szerezzenek,és azzal,hogy megveszed a cigit,csak segited az ilyen "emberek'' meggazdagodását.Gondolj bele,pénzen,és tudatosan megveszed a saját halálodat.Az egészség az ember legnagyobb kincse,mert ha az nincs,akkor hidd el,hogy semmi nem ér semmit.
13/13 anonim válasza:
Az életet (esetemben) nem lehet élvezni. Sem cigivel, sem cigi nélkül. A cigi csak "megnyugtat". Az egyetlen dolog... 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!