Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit kezdjek a smoking fetish-s...

Mit kezdjek a smoking fetish-sel, ha zavar, hogy nem dohányzóként ez adja a szexuális vágyat, és össszességében kívánom a cigit?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek, 21 éves srác vagyok, és ugye ezzel a Smoking Fetish-nek nevezett dologgal küszködök egész életemben.

Ez ugye azt jelenti, hogy a cigizés izgat fel legjobban szexuálisan (sőt, már szinte csak ez). Emellett folyamatosan kívánom én is, hogy rágyújtsak, de az a poén, hogy rendszeresen nem cigiztem soha, csak ilyen néha egy-egy szálat, de már hónapok óta ilyen se volt. Tehát nem az van, mint mikor valaki leszokik és azért kívánja utána.

És ez a cigizősdi folyton a gondolataimban van, szinte minden éjjel ilyet álmodok, de ez mindig így volt, nem csak most. Már kiskoromban is így volt, mikor még egyáltalán nem gyújtottam rá egyszer se.

Elég nagy belső konfliktust okoz, mert nem akarok rászokni, de álmomban-gondolatomban folyton ott van ez a vágy, főleg mivel szexuálisan is ez izgat, ugyanakkor ha szimplán ellenállok és elterelem a gondolataimat, az se megoldás.

A neten azt olvastam, hogy erre nincs "gyógyszer", együtt kell vele élni, de engem zavar, nem tudok vele együtt élni, mert csak úgy tudnám feloldani ezt a belső konflilktust, ha cigiznék. Úgyhogy ördögi kör.

Előre is köszönöm a tanácsokat. ;)

2021. okt. 4. 20:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Zehát én ezzel "születtem" mondhatni, hogy ez nálam egy fétis, és folyton megvan ez a belső konfliktus (annak ellenére, hogy amúgy nem cigizek). De ez nagyon zavaró, még álmaimban is kb minden éjjel ez jön elő.
2021. okt. 4. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Pszichiáter tud segíteni.
2021. okt. 4. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
NIKOTINMENTES e cigi.
2021. okt. 4. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Sportolj valamit és gondolj másra.
2021. okt. 5. 10:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Sportolok, és gondolok másra.
2021. okt. 5. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem add meg magad a fétisednek!sokat nem tudsz tenni.
2021. okt. 6. 08:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Noh hogy alakul a dolog?
2021. okt. 10. 16:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress szimpatikus dohányzó leányzót, bulikban rengetegen vannak.
2021. okt. 11. 02:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Itt most nem a leányzókeresés a gond, hanem az, hogy hogyan oldjam fel magamban ezt a belső konfliktust. :/
2021. okt. 11. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj hogy a helyzet ellentmondásos.nem irigyellek.....pláne ha sportember vagy.
2021. okt. 11. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!