Mit kezdjek a smoking fetish-sel, ha zavar, hogy nem dohányzóként ez adja a szexuális vágyat, és össszességében kívánom a cigit?
Üdv mindenkinek, 21 éves srác vagyok, és ugye ezzel a Smoking Fetish-nek nevezett dologgal küszködök egész életemben.
Ez ugye azt jelenti, hogy a cigizés izgat fel legjobban szexuálisan (sőt, már szinte csak ez). Emellett folyamatosan kívánom én is, hogy rágyújtsak, de az a poén, hogy rendszeresen nem cigiztem soha, csak ilyen néha egy-egy szálat, de már hónapok óta ilyen se volt. Tehát nem az van, mint mikor valaki leszokik és azért kívánja utána.
És ez a cigizősdi folyton a gondolataimban van, szinte minden éjjel ilyet álmodok, de ez mindig így volt, nem csak most. Már kiskoromban is így volt, mikor még egyáltalán nem gyújtottam rá egyszer se.
Elég nagy belső konfliktust okoz, mert nem akarok rászokni, de álmomban-gondolatomban folyton ott van ez a vágy, főleg mivel szexuálisan is ez izgat, ugyanakkor ha szimplán ellenállok és elterelem a gondolataimat, az se megoldás.
A neten azt olvastam, hogy erre nincs "gyógyszer", együtt kell vele élni, de engem zavar, nem tudok vele együtt élni, mert csak úgy tudnám feloldani ezt a belső konflilktust, ha cigiznék. Úgyhogy ördögi kör.
Előre is köszönöm a tanácsokat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!