1/13 anonim válasza:
Nincs erről adat, miért is ne lehetne.
Én is rágyújtottam
4/13 anonim válasza:
Én kértem az orvos hogy cigizzen közben, majd nyomja el a csikket a tűszúrás helyén, ez lesz az életre szóló emlékem majd.
6/13 anonim válasza:
Simán. Sőt, dohányzás közben is lehet oltani valakit. Orvosi szempontból ennek ellenjavallata nincs. Bunkóság, de nem ellenjavallat.
7/13 anonim válasza:
Simán a kettő kombinációja biztos útad a temetőbe. De ha nagyon fel akarod gyorsitani a folyamatokat egykis cián is mehet mellé.
8/13 anonim válasza:
Ha már észt osztasz, legalább tanulj meg helyesen írni. (Két mondatban négy hiba már elég kellemetlen.)
9/13 anonim válasza:
Engedd el, túl nagylelkűen osztogatta, neki nem maradt.
A tartalom különben is aggasztóbb mint az írásmód.
10/13 anonim válasza:
Irjatok helyesen és szurjátok magatokat életetek végéig hogy legyen "immunrendszeretek" mert eddig soha nemis tapasztalt az emberiség egy ilyen retteget virust.Az oltás igazolványtól fél istenek lesztek ,mert a tolvaj kormány átmossta az elméket. Én ilyen áron nem akarom a szabadságomat kiváltani.Mert ennek köze nincs az egészséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!