A dohányfüst segíthet a hányingeren?
Van egy betegségem, ami nem tudom, mi, az orvosok is csak széttárják a karjukat, ha elmondom. Hasfájás, hányás, ilyesmi. Pár nappal ezelőtt rámtört, és annyira erős ilyenkor a hányinger, hogy konkrétan nem érzem, mikor fogok hányni, szinte elég, ha kinyitom a számat. (Ha valakit érdekel, leírom ezt is, de ne ezen akadjatok fel, kérlek.)
De ahogy ültem az ágyban, és vettem a mély levegőket, a szomszéd elkezdett cigizni. Én soha nem dohányoztam, általában zavar a füst. De azt vettem észre, hogy enyhült a hányingerem, ahogy szívtam be a cigifüstöt. Ilyen létezhet?
Nem hinném, hogy segítene..
A nikotin segít az emésztésben az bizonyított. De ennyi.
Dehogy szokok rá. Arra gondoltam, hogy veszek egy dobozzal, és ha nagyon rám tör a hányinger, akkor meggyújtok egyet, mint egy füstölőt.
Próbáltam gyömbért rágcsálni, meg mentollal bekenni az orrom, de ez már olyan durva, hogy ezek nem segítenek.
Nem, ez nem az. Ennek utánajártam, sokan írják le pontosan ugyanazokat a tüneteket.
Persze a stressz is okozhat bármit, de ezt 100%, hogy nem az okozza.
Nincs semmi. Se laktóz, se glutén. Esetleg amire az orvosok nem gondolnak.
De nincs olyan étel, amit egy évben csak 5-6x eszek, és kb. ennyiszer fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!