1/13 anonim válasza:
Barna Szofi. Akkoriban (1988) túl nagy választék nem volt, nem voltak ezek a fehér, meg világoskék cigik.
2/13 anonim válasza:
Helikon light, de finom is volt. 😋
3/13 KomradeKat válasza:
Arany Marlboro, mai napig kedvencem maradt
4/13 anonim válasza:
Mentolos multi,kék Szofi.A szofit mindíg szerettem.
5/13 anonim válasza:
Kék Szofival kezdtem még 2002-ben. Azt hiszem akkor kb 400,- Ft volt egy dobozzal.
7/13 anonim válasza:
Barna Sophie, sötétkék Pall-Mall, amit a szüleimtől tudtam csórni. Amikor már magamnak vettem, akkor piros Moon, Viceroy.
8/13 glp válasza:
Barna szofi(Zsókának hívtuk), 1989-90-ben kezdtem, talán 14 Ft volt 2000-ig ezt szívtam. Aztán kék szofi, majd sötétkék PallMall, 2012-től követően e-cigi, hála az égnek, 2018 novembere óta semmit.
9/13 anonim válasza:
1969-ben egy Arberia nevű albán cigivel 10 évesen.
10/13 anonim válasza:
Piros Marlboro, de váltottam kék Szofira nem sokra rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!