Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért ilyen nehéz leszokni a...

Miért ilyen nehéz leszokni a cigiről?

Figyelt kérdés

Eddig napi 1 dobozt szívtam, tehát óránként kb 1 et. Mostmar eljutottam addig hogy jóval ritkábban cigizek, 5-6 óránként. De teljesen nem tudom abbahagyi. 3-4 szál naponta nem sok, de nem bírom nullára csökkenteni.

Lehet azért van mert nagyon fiatalon kezdtem és szinte hozzám nőtt?

13 évesen már függője voltam, és most 25 évesen határoztam el hogy leszokom mert már érzem a tüdőmön a káros hatását.

2021. aug. 23. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha leakarsz szokni akkor határozd el és ne szívj semmennyit se.

Nekem apám mondta el hogy csak akarattal lehet leszokni és úgy hogy semmit se helyette.

Pedig nagy bagós volt a fater.

Én szintén piszok erős bagós, napi 2 dobozt rántottam el, sőt olyan is volt hogy már a 3. dobozt is felbontottam.

A fater letette és soha többet nem gyujtott rá.

Na , ha ő neki megy ez akkor én nekem is.

Csak piszo erős elhetározás kell és ha esetleg hiányzik is akkor se szabad a kisértésnek engedni.

Én annyira akartam ezt hogy nekem minden nap öröm volt, hogy na ez a nap is meg van.

AZtán így tovább. De magam se gondoltam hogy milyen könnyű lesz , szinte egyáltalán nem hiányzott a cigi, pedig mint írtam én aztán 5 percet nem birtam ki nélküle.

Tudom ez egy elcsépelt szövegnek tűnik, de nem az : akarat kell és menni fog.

Amíg te nem határozod el hogy már pedig abba hagyod, addig meddő kisérlet az egész csak.

Talán utána kerülni kell a bagósok társaságát hogy ne tudják mondani vagyis cukkolni hogy na mivan, gyújts már rá.

Bár én kamionos vagyok és úgy határoztam el , pedig az se jobb mert egész nap ha vezet az ember, akkor aki olyan annak nagy a kisértés unalmában .

Mert ott aztán mással nem igan tudja elfoglalni magát az ember.

Hozzá tartozik még hogy reggelente olynúan köhögésem volt hogy majd megfulladtam és a slejm az meg csak jött fel.

De én akkor is szívtam mint egy hülye.

Elkell határoznod magad és jó erős akarat kell hozzá és menni fog az.

2021. aug. 23. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:

* még annyit hogy eszméletlen sokba van a cigizés, most meg már főleg.

Mert mindíg kell venni valamit.

Nekem például sok póló és nadrág is égett ki a ráhulló parázstól.

2021. aug. 23. 21:52
 3/3 lujo74 válasza:
Allen Carr hangoskönyv.
2021. okt. 11. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!