Az első füvezés az milyen?
Párom szerint jobban bírom mint a legtöbb haverja spanja.
Néha szoktunk.
Én szeretek fuvezni, viszont szigorúan csak a párommal.
Én elvigyorgok tőle, gatlasaimat levetkozom párom szerint. Mióta használom elmúlt teljesen az allergiam amivel évekig szenvedtem, elég keményen.
Nekem jó erzes
Sziasztok!
Meg kell hagyni, én is imádom. Van, hogy egyedül, akkor magamba mélyedek, flesselgetek, majd videókat nézek és röhögök.
Társaságban a legjobb, ha elegendő a mennyiség. Az, hogy 20-30 perc röhögés után megkérdezitek, hogy min is röhögtök, felbecsülhetetlen :D
10 éve, hogy kipróbáltam. Egyébként nekem az első alkalom nagyon gagyi volt. 5-en szívtunk egy cigit, alig volt benne valami, szerintem. Az egyik baráom bátyja szerezte a cigit. Én sokáig szenvedtem, hogy be tudjak tépni, mert nem dohányoztam soha, és mindig köhögtem tőle, így nagyon keveset tudtam letüdőzni. 1-2 év kellett ahhoz, hogy tényleg sikerüljön az akció, de az több órányi röhögés és flesselést jelentett :D Rendesen alig tudtam a lábamon állni. De nem olyan, mintha részeg lennél, nincs hányingered, nem vagy tőle másnapos, sőt, jól alszol tőle.
Egyébként még így egyetemen nagyon sokan használják. Sokan, köztük én is a stresszlevezetésre.
Ne tudjátok meg, mennyi fogyott a koli területén a vizsgákra készülve :D
Igazából ezt neked kell tudnod, hogy ki akarod-e próbálni, de én még nem találkoztam olyan emberrel, akire negatívan hatna.
Csak is olyannal próbáld, aki már próbálta és bízol benne.
Bizonyosodjatok meg arról, hogy mit is szívtok pontosan.
Aztán jó flesselést. :D
19.Köszi az infot
Igen tudom hülye kérdés volt azért kérdeztem itt hátha kapok valami pontos infot de semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!