Lesz ez rosszabb?
Én szerda este óta nem dohányoztam. Amúgy 24 éve szívom. (4 év maradt ki összvissz, ha úgy vesszük akkor 20 éve)
De én már egy éve Iqost,illetve egy hónapja Glo-t is használok. Vagyis most pár napja egyiket sem.
Ha épp lefoglalom akkor eszembe sem jut, amúgy a nap folyamán max 3-4 alkalommal kapott el a gondolat, hogy na most jól esne.
De nem. Kitartok.
A víz jó, a sport is. Első nap szédültem délután/este. A pulzusom 50 körüli volt.
Annyi, hogy nekem innentől van egy két hét amikor rosszul alszom. Nem biztos hogy nálad is így lesz. Most is aludtam már egy órát de kipattant a szemem mintha kialudtam volna magam. S ez így megy majd pár napig. (Idén egyszer már abbahagytam. Igaz csak közel 10 napig..)
Köszönöm a válaszokat
1es, most éjszaka én sem tudtam aludni talán összesen 3 órát aludtam. A cigit most sem kívánom, viszont kezem lábam remeg, és szorongok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!