Édesanyám csütörtökön volt mellkas CT-n, mivel a tüdőszűrőn köteges infiltrátrumokat találtak nála. Valakinek volt hasonló?
Mindkét tüdejében 1-3 mm méretű nodulusok találhatóak,ezeket korábbi folyamat maradványainak írta le az orvos (covid, vagy tüdőgyulladás). A mellékvesében 17x14 mm méretű, CT felvétel szerinti adenoma található. Anyu egészségügyis, így ő igyekszik ezt úgy felfogni, hogy majd a háziorvosa megmondja, viszont az orvosa két hétig szabin van, nem bízik másik dokiban így megvárja. Én viszont addig beleőszülök a stresszbe, google ugyan nem az orvosom, de a barátom, és már mindent mindennel összeolvastam, áttéttől kezdve tüdőrákon át mellékvesedaganatig.
Pár hete volt anyu nagylaboron, volt 1-2 értéke, ami magasabb, de főleg koleszterin, húgysav.
Akinek volt hasonló diagnózisa,mit tapasztalt, mennyire van okom aggódni? (Anyum, ahogy írtam, "lazán" fogja fel, de legalább a dohányzást abbahagyja ennek hatására! )
Köszönöm előre is mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!