A Dohányzás miért az Egészség kategóriában van?
Ilyen alapon akkor a sérüléseknek sem lenne itt a helyük. Szerintem addig nem lenne baj vele, amíg egészséggel kapcsolatos kérdéseket tennének fel hozzá, helyette az megy, hogy melyik cigi mennyire erős vagy gyenge, ilyen-olyan cigit hol lehet kapni stb.
Amúgy nem vagyok dohányos, sosem próbáltam és nem is akarom.
Én nem láttam betegség kategóriát.
De, a dohányzás, nem betegség.
A többit egyes leírta.
Itt van a Dohányzás fölött kettővel a Betegségek kategória.
De azért az se jó hogy az egészségben van, mert ez minden lehet csak nem egészség.
Akkor nézd meg újra!
Egészség főkategória, Betegség alkategória.
VAGY
Egészség főkategória, Dohányzás alkategória.
És bármennyire fáj is, a dohányzást nem fogják berakni a betegség alá, mert az már a 2. alkategória lenne, és sokszor sokan még így se találják el, melyikbe kéne kitenni a kérdésüket. Mondj egy főkategóriát, ahova bekerülhetne a dohányzás :)
De akkor ilyen alapon tessék: Allergia, immunrendszer és fertőzések, sérülések és balesetek, szemproblémák - ezek mind olyan alkategóriák, amik nem a beteg emberekre utalnak, és nem az egészségesekre. Na akkor most mi a szitu? Ja, hogy valamibe mindig bele kell kötni, másképp unalmas az élet :)
XD de hát te kötözködsz az ilyen idétlen kérdéseiddel😂
De már érdemben sem tudsz kommentelni, bár mit is várunk, ha az értő olvasás sem megy...
Furcsa hogy feltesznek egy kérdést amire talán csak az adminok tudnának válaszolni , de nem fognak.
Erre jönnek a kötözködők és mindenbe belekötnek, anélkül hogy tudnának érdemi választ adni.
De én úgy látom hogy nem értették meg a kérdést, csak hát vannak ilyenek is akik mindenbe beleszólnak , teljesen mindegy hogy miaz.
Nem volt érdemi válasz? Akkor az 1-es, kettes és a négyes (nagy része) mégis mi?
De amúgy a te válaszod hozzátett bármit is érdemben a kérdéshez? Nem.
Te mit csináltál? Jöttél és belekötöttél a válaszokba, hogy egyik sem megfelelő a kérdés szempontjából.
Tetszik, hogy adod itt a szépet és a jót, közben pedig pont azt csinálod, amivel másokat "szidsz" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!