Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A Dohányzás miért az Egészség...

A Dohányzás miért az Egészség kategóriában van?

Figyelt kérdés
Ez nonszensz, inkább a betegség kategóriában kellene lenni.

#betegség #Bagózás.
2021. júl. 4. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Ilyen alapon akkor a sérüléseknek sem lenne itt a helyük. Szerintem addig nem lenne baj vele, amíg egészséggel kapcsolatos kérdéseket tennének fel hozzá, helyette az megy, hogy melyik cigi mennyire erős vagy gyenge, ilyen-olyan cigit hol lehet kapni stb.

Amúgy nem vagyok dohányos, sosem próbáltam és nem is akarom.

2021. júl. 4. 18:03
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Én nem láttam betegség kategóriát.

De, a dohányzás, nem betegség.

A többit egyes leírta.

2021. júl. 4. 18:12
 3/10 A kérdező kommentje:

Itt van a Dohányzás fölött kettővel a Betegségek kategória.

De azért az se jó hogy az egészségben van, mert ez minden lehet csak nem egészség.

2021. júl. 4. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Akkor nézd meg újra!

Egészség főkategória, Betegség alkategória.

VAGY

Egészség főkategória, Dohányzás alkategória.

És bármennyire fáj is, a dohányzást nem fogják berakni a betegség alá, mert az már a 2. alkategória lenne, és sokszor sokan még így se találják el, melyikbe kéne kitenni a kérdésüket. Mondj egy főkategóriát, ahova bekerülhetne a dohányzás :)

De akkor ilyen alapon tessék: Allergia, immunrendszer és fertőzések, sérülések és balesetek, szemproblémák - ezek mind olyan alkategóriák, amik nem a beteg emberekre utalnak, és nem az egészségesekre. Na akkor most mi a szitu? Ja, hogy valamibe mindig bele kell kötni, másképp unalmas az élet :)

2021. júl. 4. 18:58
 5/10 A kérdező kommentje:
4. Hát ne köss bele és akkor nincs ilyen.
2021. júl. 4. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:

XD de hát te kötözködsz az ilyen idétlen kérdéseiddel😂

De már érdemben sem tudsz kommentelni, bár mit is várunk, ha az értő olvasás sem megy...

2021. júl. 4. 20:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Húzz már el innen idétlenke !!!
2021. júl. 4. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem, bibibí :D

Most mi lesz?

2021. júl. 4. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Furcsa hogy feltesznek egy kérdést amire talán csak az adminok tudnának válaszolni , de nem fognak.

Erre jönnek a kötözködők és mindenbe belekötnek, anélkül hogy tudnának érdemi választ adni.

De én úgy látom hogy nem értették meg a kérdést, csak hát vannak ilyenek is akik mindenbe beleszólnak , teljesen mindegy hogy miaz.

2021. júl. 5. 07:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem volt érdemi válasz? Akkor az 1-es, kettes és a négyes (nagy része) mégis mi?

De amúgy a te válaszod hozzátett bármit is érdemben a kérdéshez? Nem.

Te mit csináltál? Jöttél és belekötöttél a válaszokba, hogy egyik sem megfelelő a kérdés szempontjából.

Tetszik, hogy adod itt a szépet és a jót, közben pedig pont azt csinálod, amivel másokat "szidsz" :D

2021. júl. 5. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!