Mi történik, ha egy rendőr rajtakap valakit az utcán, hogy spanglit szív?
Több haverommal is megtörtént, a következőt csinálják:
Kipakoltatnak, hogy van-e nálad fű. Ezután bevisznek a kapitányságra, ahol levetkőztetnek, átnézik, hogy a gatyádba, seggedbe volt-e rejtve. (Csak belevilágítanak nyugi :D)
Elkérnek telefonszámot, adatokat.
Ha 17 alatt vagy a szüleidet is felhívják.
Aztán megitatnak veled 2 liter vizet, majd vizeletmintát vesznek. Mivel spangliztál, ez pozitív lesz és menned kell 6 hónapig heti 1x elvonóra, tesztelni fognak.
Nem kapsz priuszt, elengednek figyelmeztetéssel, de ha megint lebuksz az szívás.
Azt nem tudom, hogy akkor mi van ha nagyobb mennyiség is van nálad, de akkor szerintem már probléma is lehet belőle.
7es vagyok, velük ilyen nem történt, legalábbis nem tudok róla, pedig ketten szívták a cigit. Szerintem ez attól függ mennyire parasztok a rendőrök akik elkapták őket.
És még javítanám a válaszom, 18 alatt hívják fel a szüleidet nyilván, csak elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!