Napi néhány szívás (kb. 10-20) ecigiből. De bármikor le tudom rakni (nikotinmenteset szívok).
Rendes cigit kb. fél évente egyszer szívok, nyaraláskor vagy ha iszok a barátaimmal.
Szerencsére nem. Kb 12 éves voltam mikor haverral kezdtük szívni, de a szüleink rájöttek mivel bűzlöttünk tőle. Én kaptam akkoriban egy jó verést és utána egy kis felvilágosítást, le is voltam szokva. Haverommal az apja elszívatott egy doboz cigit. Ő hányt tőle, fejfájás stb, ami nagyon brutális módszer volt. Én azóta sem cigizek, hálás vagyok azért a verésért, mert egyébként a szép duma nem tartott volna vissza. Haverom azóta is cigizik. Mondanom sem kell mennyi pénz marad a zsebünkben, hogy a feleségemre levendő sem cigizik és fittek, egészségesek vagyunk.
Az egyik legnagyobb lehúzás a cigaretta, adni semmi nem ad, de elveszi az egészségedet, a pénzedet, az idődet, és sok esetben az önuralmadat.
Kipróbáltam, mert anyám, nevelőapám függő láncdohányos volt, remegtek a cigiért és tiszta idegbetegek voltak, ha nem tudtak azonnal bagózni.
Büdös lettem, köhögtem. Undorítónak találtam, azóta sem értem, hogyan engedheti ezt meg magának egy igényes ember.
Azóta sem dohányzom, mert undorító, ha egy nőnek a szája, haja, bőre bagószagú.
Rengeteg pénz, kiszámoltam, hogy egy év alatt, egy nyaralás árát eldrogoznám nikotinra.
Az egészségem, a bőröm állapota is fényévekkel jobb, mint a velem egyidős bagósoké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!