Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Oltatlan nem dohányzo is...

Oltatlan nem dohányzo is kénytelen most szivni a füstöt? Teraszok a kijelölt dohányzok általában.

Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 06:18
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Nem kötelező odamenni.
2021. máj. 8. 06:38
 2/4 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem a hisztit.

Eddig is külön volt a dohányzó rész a tereszokon a nem dohányzótól.

Hogy jön ide, a védettségi igazolás?

2021. máj. 8. 07:51
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Teraszokon még nem láttam elkülönített dohányzó - nem dohányzó részt. Ha nincs igazolásod meg csak kinn ehetsz
2021. máj. 8. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy általában a nem dohányzók kerülgetik a dohányzókat, legyen az terasz, utca, akármi, de ennek semmi köze az oltási igazolványhoz. Most is fognak pöfékelni ahol csak lehetséges, akár a teraszkon is. A dohányzás annyira erős függőség, hogy nem tűnik fel a legtöbbnek, hogy másokat füstbe kényszerítenek, mert a "szomjuk" csillapítása ezt felülírja. Én teraszokon is kaptam nem kevés füstöt, bölcsibe menet reggelente amikor viszem a fiamat, posta előtt, bolt előtt, szinte bárhol.

Van is egy cikk erről, az a címe, hogy Dohányfüst diktatúra.

2021. máj. 11. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!