Köhögök feltehetőleg a cigitől. Lehet tüdőrák?
Én hülye rászoktam a cigire 15 évesen. Azóta kb hozzám nőtt. Pár hónapja kezdtem el időnként köhögni naponta 2-3x erősebben. Csak a cigire tudok gondolni. Lehet hogy lett már valami bajom tőle? Még csak 24 éves vagyok de sajnos elég sokat cigizek, napi 1 dobozról lecsokkentettem 10-15 re már. Nagyon az életem része lett a cigizés sajnos.
Köhögés ebben az esetben bajt jelent?
Nem feltétlenül rák (bár nincs kizárva) de az a sok cucc ami lerakódik, az csinál ilyet.
De a veszély attól még fennáll.
Lehet, de én inkább krónikus hörghurutra tippelnék, az eltelt idő és az elszívott mennyiség alapján.
De az is lehet, hogy Covidos voltál, és az rontott valamit odabent.
Én elsősorban nem tüdőszűrésre mennék, az a TBC kimutatására szolgál, csak mellékesen vesznek észre mást is, hanem inkább a tüdőgondozóba rendes szakorvosi vizsgálatra, akkor rendes, normális mellkasröntgent csinálnak, és ha úgy látja, tovább küld más képalkotó vizsgálatra (pl. MRI).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!