Másnak mennyi időbe telik megtekerni egy cigit?
Sima rövid cigit szoktam néha tekerni. Vékony filtert használok.
Nekem kb. 5-10 perc. XD Ráadásul néha elég torzra sikerülnek.
Nagyon ritkán dohányzom, blázolni pedig egyáltalán nem szoktam. Viszont ha dohányzom akkor csak tekertek, még másoknak is próbálom én tekerni. A tekerés a legérdekesebb az egészben. Talán pont azért mert nem megy.
Egyszer extra cigit is akartam tekerni pár ismerősnek egy házibuliban. Kérdezték hogy én is kérek? Mondom nem. Kérdezték hogy jól tekerek? Mondom rohattul nem. Kérdezték hogy koronás vagyok? Mondom igen. Végül nem hagyták hogy én tekerjem. XD Jóh lehet kicsit hozzáköltöttem a sztorihoz.
Lehet csak simán tekergetni fogok itthon. Nem szívom el csak széttépem a kész cigit. Nagyon idegesít hogy nem megy. Lehet van vmi retardációm? Mindig extrém rossz volt a kézügyességem. Nagyon rondán írok és sosem rajzoltam. A rejzzal ellentétben a cigitekerés része a gyermek fejlődésének. Azon muszály lenne vhogy átesni. :-D
A miért az egészség témánál van a cigarella? Sztem annyira azért nem egészséges. _Lehet a GYK.-sok s rentardálnak vagy mi?
Simát sztem könnyebb. Próbáltam roll papírból csigával tekerni. Hát brutál szar lett.
Am lehetne ez is oolimpiai sportág. Ki kéne lobbizni.
Igen, ez az első tutorial, amit életemben láttam a Youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=G6zzBG7HlhU
Csodálom, hogy még most is fent van. Most picit nosztalgiázok. Szerintem ugyanez sima dohánnyal is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!