Ilyen könnyű lenne leszokni?
Figyelt kérdés
Egyik nap elhatároztam, hogy ha elfogy a cigarettám lerakom. Ez 2 hete történt meg, azóta 0 szál. 1. nap nehéz volt, és ingerültnek éreztem magam, de nem gyújtottam rá pedig kínáltak is. Aznap este elolvastam Allen Carr könyvét és onnantól egy nagyon gyenge érzésé alakult át az egész. Kb. a 4. nap után már semmit nem éreztem most is egy cikk miatt jutott eszembe, hogy dohányoztam. 2 éven keresztül napi 10-15 szál. 18 vagyok. Sportolok, napi 5 órát amióta abbahagytam. Meg sokat eszek.2021. máj. 13. 17:13
1/2 anonim válasza:
Van akinek simán megy, van akinek nagyon nehéz. Személyiségfüggő lehet. Ha te az előbbi eset vagy, örülj neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!