Most akkor, hogy van ez a pattintós golyóval?
Láttam, hogy lehet kapni ilyen golyót amit elvileg cigibe lehet tenni, de a weboldal azt írja emberi fogyasztásra nem alkalmas csak valami illatosítónak. Akkor ez mire való?
Rendes pattintós cigit nem lehet valami külföldi weboldalról rendelni? Nagyon hiányzik:(
Az emberi fogyasztásra nem alkalmas azt jelenti hogy nem eheted meg, de belélegezni ettől még lehet. Most vettem orrspray-t pár napja és arra is rá van írva, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan.
Amúgy ezek a weboldalról rendelhető golyók teljesen rendben vannak, én Aliexpress-ről szoktam rendelni.
Ha dohiban akarsz, akkor lehet kapni pattintós és "sima" mentolos szivarkát is, ami ráadásul olcsóbb is mint a cigi. Egész pontosan ugyanaz, ugyanakkora, ugyanannyi dohány van benne, van rajta filter.
Annyi a különbség hogy a papíron kívül van még egy dohánylevél borítás.
A
www.pattintos.hu oldalon ezt írják
"Felhasználási útmutató: A doboz felnyitása után a mellékelt pálcával egy illat golyót felveszünk és az aroma párologtatóba tesszük. A kellemes illat a helyiségben belélegezhető"
Az az aroma párologtató akkor nem cigi
Szerintem te valami full mást néztél és nem cigi kapszulát.
Amúgy én nem ismerek olyan mentolos szivarkát amin ne lenne filter, én a Marbit szoktam venni, 520/10szál. Van rajta filter és le lehet tüdőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!