A pattintos.hu-ról szeretnék kérdezni, vélemény? Többi lent.
Sziasztok!
Ez egy burkoltan cigibe való kapszulákat áruló bolt? Vett valaki erre a célra? Egyéb meglátás vélemény?
A weboldalon ezek illatgolyóknak vannak feltüntetve, de van egy tiktok oldal ott 100%-ban azt mutogatja mondja cigibe használható/használd. Meg a weboldal címe is erröl árulkodik és maga amiben kapható az arra hasonlít amiben kínábol valóban cigibe való kapszulákat lehet kapni.
Tavaly rendeltem AliExpress ről ismerősnek.Azt mondta,hogy a bolti cigire hasonlít,amiben ez az ízesítő golyó található.
Véleményem szerint aliról érdemesebb megvenni.100db 464 Ft (ingyenes szállítás)."Cigarette pops"---így keresd.
Egyébként hülyeségnek tartom,de ez a saját véleményem.
Köszi a válaszod. Igaz, csak hosszú idő mire onnan megjön ehhez képest.
Meg hát amit nemtudni melyik milyen anyagból áll össze. Akkor meg már inkább a magyarra hajlanék. Ha valaki vett már még az ő tapasztalatait szívesen meghallgatnám.
Én rendszeresen rendelek ilyeg golyókat, és sok ismerősöm is rendel a pattintos.hu oldalról
Tökéletes megoldás a pattintos cigi pótlására.
Csak ajánlani tudom.
A kínai meg az a blasztos az konkrétan trágyaszagú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!