Ha heti 1-2 szállal szívok el a leggyengébb cigiből, akkor még lehetnek nagyobb gondjaim? Bővebben lent.
Hát figyelj jó lehet félre értettem meg prédikálok itt de ha már cigi az jó nem lehet.
Hosszútávon ez a heti 1-2 szál is épp olyan káros tud lenni.
Nekem öcsém is így kezdte és ő is elég hosszú ideig csak heti 1-2-t szívott (buliba) és most heti kb 1 doboznál jár, ő sem akart rászokni meg semmi de a végén már ez így alakult és most azzal kinlódik hogy ne emelkedjen neki a heti adag sőt hogy csökkentse és végül leszokjon teljesen.
De hát te döntésed, ez csak az én véleményem.
Semmi baj csak hú én tesómnál is tiszta ideg lettem mikor megtudtam és most ez megint előjött bennem :)
Nem szeretem ha az emberek még ilyen módon is jobban tönkre teszik magukat.
Eddig az asztmám el is kerülte a figyelmem. Ha az esetleg ad egy kis akaraterőt akkor gondolj arra hogy ha cigizel akkor lehet olyan reakciót vált ki belőled hogy ismét előjönnek a rohamok ami persze cigi nélkül is bármikor előfordulhat sajnos.
Én azért szoktam rá,hogy bekerüljek egy klikkbe gyerekkoromban,azóta is átkozom a napot!
Hagyd az uj haverjaidat ha azon múlik,de ne szokj rá!!!!
Nekem mára COPD-m lett tőle,ami szépen lassan megöl majd.
Erre vágysz?Kínok közt megdögleni?
Menj el sportolni,uszni-futni..ott is találsz majd barátokat.Valószinüleg értelmesebbeket mint azok akik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!