Ha heti 1-2 szállal szívok el a leggyengébb cigiből, akkor még lehetnek nagyobb gondjaim? Bővebben lent.
Szerintem addig hagyd a francba a cigit, amíg rá nem szoksz! Büdös, és felsorolhatatlan mennyiségű méreg van benne. 15 évig szívtam, úgyhogy tudom mit beszélek!! :D
Nagyon örülök, hogy nem hiányzik!
Hagyd a p.csába!!! Minek szívod??!!
Ha nem szoktál már akkor minek szívod??? Ezt nem értem.
Addig hagyd abba míg nem késő bár szerintem már most az.
Amúgy tök mindegy hogy heti 1 szálat vagy napi 1 szálat..szívsz attól még ugyan úgy vannak káros hatásai.
szerintem az olyan kevés, hogy szinte semmi
Én napi 2 dobozt szívtam, az már sok volt, most lementem napi fél dobozra. Valahogy majd abbahagyom teljesen, csak nem akartam azt, hogy soha ne dohányozhassak :)
Akarat kérdése az egész. Ha nem vagy olyan gyenge jellem, akkor nem szoksz rá. Én rászoktam, és körülöttem mindenki, de ismerek olyat is mint te, aki csak nagyon ritkán cigizik, és a barátnője pl egyáltalán nem, és ő is évek óta így csinálja, és valszeg már így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!