Sima cigi vagy, e - cigi? Válaszodat indokold! Melyik az egészségesebb?
E-cigi.
13 év után szoktam át a rendes cigiről, Ecigire.
Mostmár 4 éve.
Azóta nem köhögök éjszakánként, tudok futni, nem lihegek a lépcsőn és számomra a legfontosabb, nincs cigi szag a lakásban,ruhámban,hajamban.
Ami még fontosabb, 5 hónapra 20 ezerből kijön a liquid-em, porlasztóm stb...
Nem csúnya az arcbőröm,a kézfejem.
Anyósom 8 éve Ecigizik.
Kemény töltött cigis volt, 20 évnyi dohányzást váltott le az Ecigivel.
Nem akarok hazudni, de 10 évet fiatalodott.
Én az életben nem szeretnék többé rágyújtani.
És ha választanom kéne, inkább az ismeretlenbe haljak bele, mint a lassan 2000 Ft-os koporsóba.
Amúgy, azért haltak meg benne Amerikában, mert drogokat ill. egyéb dolgokat raktak az ecigi tankjába és inhalálva azok a dolgok, mérgezőek voltak ami a tüdő berobbanásához, összeszakadásához illetve bevérzéséhez vezetett.
Nem tartom jó ötlenek, ha nem járunk utána a dolgoknak és úgy ítélkezünk, mondunk ostobaságokat másoknak.
Szalagcímeket,rémhíreket olvasunk, de mögé már nézünk a dolgoknak és úgy prédikálunk.
Bármiről is van szó.
Bármi legyen a hosszútávú hatása nem lehet rosszabb mint a sima cigi hosszútávú hatása...
Az ecigi ugyanis nem füst nincs benne köröm és kátrány a városi szmog rosszabb a tüdőore mint az ecigi gőze.
E-cigi
És azért mert igen én is hallottam olyanról aki nem bírta és allergiás reakciók léptek fel meg minden de tényleg ha kiszámolod olcsóbb meg nagyobb élményt is ad szerintem. Könnyen hordozható viszonylag mind a kettő de a sima ciginek van szaga meg drágább is
De én akkor is vizipipa párti vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!