Dohányosok! Örülnétek neki ha a cigi egészséges és olcsó lenne?
Figyelt kérdés
Én örülnék neki..(:2020. máj. 5. 11:13
1/13 anonim válasza:
Dehogy, a bagós pont azért lesz rabja neki mert olyan amilyen.
2/13 anonim válasza:
Nagyon jó lenne :(. De ha ilyen 500 Ft lenne egy doboz cigi, engem az egészségtelensége sem érdekelne.
4/13 anonim válasza:
Talán nem tetszik a válaszom ???
Nem probléma, nem én vagyok a buta dohányos.
5/13 anonim válasza:
1 és 3: ez akkora öngól volt. ha nem vagy dohányos, honnan tudod, hogy egy "bagós" mitől olyan amilyen?
7/13 anonim válasza:
Csak ritkán cigizek, így nem zavar.
Amúgy ha olcsó lenne (ilyen 300-500 Ft), rengeteg láncdohányos lenne, akit az egészsége nem zavarna - jópár ismerősöm van, aki buliban 2-3 óra alatt elszív egy dobozzal... számold ki.
8/13 anonim válasza:
Áh, én azt élvezem, hogy rohadt sokat költök rá, de legalább magamat is tönkreteszem vele. Bónusz pont, hogy azt is aki közel merészkedik!
9/13 anonim válasza:
Igen jó lenne ámbár van olyan ,hogy a füstszűrőbe tesznek valamit és akkor minimális nikotin jut a szervezetbe de nem tudom miért nem alkalmazzák (pl: c vitaminos füstszűrő de nem vagyok biztos benne mert rég hallatom már róla)
10/13 anonim válasza:
Én annak örülnék, ha lehetne kapni nikotinmentes cigit (nem dohányból, nem e-cigi). Akkor könnyebb lenne leszokni, vagy napi pár szálra csökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!