Semmi nem változott az életemben, napi 5-6 szál cigit szívtam el eddig, de 3 napja egyáltalán nem kívánom a cigit, rá sem tudok nézni. Miért lehet?
Figyelt kérdés
Ennek apropóján elhatároztam, hogy leszokom róla. Eddig 8 évet dohányoztam, változó intenzitással. Szerintetek miért lehet, hogy nem kívánom? Semmi elvonási tünetem nincs.
26N.
2021. ápr. 9. 11:07
1/8 anonim válasza:
Remélem, nem covid.
Egyébként napi 5-6 szál még nem feltétlenül az a mennyiség, aminek az elvonása tüneteket okoz.
Nejem is ennyinél tette le végleg.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd abba. Ha nem megy az 5-6 szál akkor próbálgasd szépen lassan, először egyet aztán próbáld meg a következőt és így tovább. Nézzél filmeket ahol élvezetesen, stílusosan cigiznek és menj olyan baráti körbe ahol sokat dohányoznak. Ne add fel. A cigi jó érzés és csak mert most kicsit csökkent a vágyad még ne add fel. Remélem tudtam segíteni. írd meg ha megint kívánod. Sok sikert! :)
3/8 anonim válasza:
Nekem is volt olyan undorom tőle, hogy nem bírtam szívni, már csípte a torkamat és a szememet, ha csak rá gondoltam, hányingerem lett. Pár hétig egyáltalán nem gyújtottam rá, de aztán sajnos sikerült visszaszoknom...
5/8 A kérdező kommentje:
A kettes kivételével mindenkinek köszönöm az eddigi válaszát.
Sem Covidos, sem terhes nem vagyok. :)
2021. ápr. 9. 13:22
7/8 anonim válasza:
Egyik legundorítóbb dolog a világon, ha egy nő dohányzik. Csak így tovább, fog ez menni :) Örülj neki, hogy nem kívánod azt a szrt.
8/8 A kérdező kommentje:
Továbbra sem gyújtottam rá, és nem is akarok. Szurkoljatok, hogy így is maradjon. :)
2021. ápr. 13. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!