Milyen márkájú és azon belül tipusú legyen az első cigim?
Nem akarok rászokni,csak 1 szálat ki szeretnék próbálni. Szeretnék venni 1 doboz simát meg 1 doboz mentholosat. Milyen legyen a sima,és milyen márkájú legyen a mentholos?
Anti-dohányosok ne írjanak.
normális válaszokat várnék.
köszi
Simában és mentolosban is a Shophiane a legjobb(és árban is tűrhető)Simában,mondjuk világoskék,vagy halványkék,az nem bazi erős.Mentolos meg asszem csak egy fajta van...
De jó a Pall Mall is,bár az drágább.Abból én narancssárgát szívtam,az is jó,ebből is van mentolos fajta.
Jó ha tudod,hogy 19 szálas mind...
Én eddig 30-40 szálat szívtam el életemben, 4 év alatt. Sose vettem, ha haverok szívták akkor lejmoltam tőlük mindig 1-1 szálat. Ez olyan 6-8 féle cigi lehetett Davidoff, Cammel, Szofi, Marlboro, Bond, stb. De ahogy előttem is írták semmi különbséget nem éreztem közöttük..
Sokáig olyan társaságban voltam ahol mindenki tolta mintha muszály lenne.. Hát elég nehéz volt tartani magam.. Új baráti társaság szerencsére cigi ellenes.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!