Az e-cigi olyan káros mint a rendes cigi? Érdemes meg venni vagy nem?
Ha nem muszáj, akkor inkább ne kezdd el. Minek?
A szintetikus nikotin valószínűleg károsabb, mint a természetes, de a tüdőt igazából a papír és az egyéb melléktermékek teszik tönkre, amik az e-cigiben viszont nem nagyon vannak.
Elméletileg károsabb hiszen az ízesítése miatt mélyebbre szívod a dohányfüstnél. Van ismerősöm aki kórházban dolgozik és ő azt mondta hogy az oda került tüdőrákosok nagyobb százaléka e cigit szívott a kisebb pedig sima cigit.
Én személy szerint egyiket sem ajánlom, én és dohányzom de próbálok leszokni róla mert nagyon káros.
Az e-cigi egy sokkal jobb alternatíva.
A hagyományos cigarettában az égéstermék a káros, ez pedig egyáltalán nincs az e-cigiben.
Nincs ilyen hülyeség, hogy szintetikus nikotin meg egyéb baromság, hogy ízesítés miatt mélyebbre szívod, amit az emberek kitalálnak.
Én 2 éve E-cigizek.
13 évig dohányoztam.
Amióta leraktam a rendes cigit, fitebb energikusabb vagyok. Érzem az ételek ízét, jobb a szaglásom. Szebb a bőröm. És szebb arcom is mióta nem dohányzom.
Nem fáj a tüdőm, nem köhögök éjszakánként, és nincs büdös cigi szagú ruha ill. lakás.
És anyagilag is sokkal jobb megoldás.
Biztos, hogy káros ez is.
De inkább ez, mint a normál dohányzás.
Anyósom 6 éve E-cigizik.
Ő nagyon erős dohányos volt.
De ő is csak pozitívumot tudna mondani az E-cigiről.
Hozzátenném, hogy neki egésznap a kezében van és ha kell ha nem szívja.
De semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!