Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vannak vékony nőies cigik?

Vannak vékony nőies cigik?

Figyelt kérdés

2021. márc. 16. 07:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Számomra visszataszító és semmiképp sem nőies, ha egy nő cigizik, bármilyen cigit is szívjon, bár lehet ez tizenévesen még menő.
2021. márc. 16. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Én az LD pinket próbáltam. Nagyon nőies, gyenge cigi. Pont ez volt a baj mert így sokkal többet elszívtam belőle, mint egyébként.Az ára kb ugyanannyi, mint a normál ciginek, csak gyakrabban kellett vennem.
2021. márc. 17. 07:32
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Egyik cigi sem nőies.
2021. márc. 17. 08:21
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Egyik cigi sem férfias.

És az is ugyanannyira visszataszító sok nő számára, ha egy férfi cigizik. Bocs, csak hogy ez így ne maradjon ki a buliból (:

Ennek ellenére a kérdező meg azt csinál, amit akar, mivel az ő dolga.

2021. márc. 17. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Jóég, most ezt komolyan ennyire magatokra vettétek? :D

Szóval magyarul az rendben van, ha egy férfi pöfékel, de egy nőtől már egyből undorító? És ezt nem dohányzóként írtam(!)..

Akkor ne írogassunk már ilyeneket, hogy "egyik cigi sem nőies." meg hogy "számomra visszataszító és semmiképp sem nőies.."

Ne haragudjatok, de a cigizés férfiasnak sem nevezhető cselekvés és ugyanannyira lehet valakinek kizáró tényező, mint egy nővel szemben.

a #12-esre meg nincs hozzáfűzni valóm..

2021. márc. 17. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, férfiak szájában is undorító az a büdös szar, csak most nőről volt szó.
2021. márc. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!