Vannak vékony nőies cigik?
2-jó és melyek ezek?
gondoltam a kérdés egyértelmű..
1.közöd hozzá?
A kérdés egyértelmű volt, hogy vannak-e ilyen cigik, azért válaszoltam rá egyértelműen :D
Ha már cigizel, akkor menj be a megszokott dohányboltba, és kérdezz rá az eladónál, hogy milyen nőies cigijei vannak. Nem fog kiröhögni.
Ha még nem cigizel, akkor ne szokj rá. Ha mégis, akkor menj be egy dohányboltba, és kérdezz rá az eladónál, hogy milyen nőies cigijei vannak.
5.cigizek :D..
úgy gondoltam adott hogy nem kell külön megkérdezni hogy melyek ezek...csak világos így.......
Azért érdemes ezt dohányboltban lerendezni, és nem itt megtárgyalni, mert a dohánybolttól függ, hogy ott van-e az adott cigiből. Bemész, megkérdezed, és elmondja, mik vannak.
Lényegében majdnem mindegyik márkából van vékony szálú, amit általában a nők szívnak, de vannak kifejezetten nőiesebb cigik is (mint pl. az EVE), viszont nem mindenhol kapható mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!