2 héttel ezelőtt kiprobáltam a herbált, azóta tompának érzem az agyam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mielőtt irná valaki igen hülyeség volt, soha többé nem fogom csinálni
Arra tippelek hogy az agyamból megőlt egy részt, lehet hülyeségnek hangzik...
Mit tegyek hogy ne legyen tompa az agyam? Állandóan elbambulok.. Mintha nemis ebbe a világba lennék.. Mintha kikapcsolnék és egy TV-n keresztűl látnám a többieket.. Kérem valaki segítsen!!
20/f
2021. márc. 15. 17:54
11/17 anonim válasza:
10es: Két hét alatt kitisztultam teljesen.
12/17 anonim válasza:
Általában elég is két hét. De ritka estekben hosszabb ideig is elhúzódhat.
13/17 anonim válasza:
De ha jól emlékszem a harmadik nap is jobban voltam. Pedig azért napi 2 jó nagy cigi eldurrant. 2 hónapig csináltam.
14/17 anonim válasza:
Nálam 40-50g durrant el eggy nap alatt
15/17 anonim válasza:
Szerinted ezeket kilehet mutatni? Ma megyek vizeletvételre.
16/17 anonim válasza:
A régebbieket ki, az újabbakat még betiltani is alig tudják. Attól függ, milyen tesztet végeznek. Sima, átlag teszttel esélytelen. Amúgy neked is azt mondom, hogy inkább hagyd a pi*ba az egészet, szétszed, nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!