2 héttel ezelőtt kiprobáltam a herbált, azóta tompának érzem az agyam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mielőtt irná valaki igen hülyeség volt, soha többé nem fogom csinálni
Arra tippelek hogy az agyamból megőlt egy részt, lehet hülyeségnek hangzik...
Mit tegyek hogy ne legyen tompa az agyam? Állandóan elbambulok.. Mintha nemis ebbe a világba lennék.. Mintha kikapcsolnék és egy TV-n keresztűl látnám a többieket.. Kérem valaki segítsen!!
20/f
2021. márc. 15. 17:54
2/17 anonim válasza:
Örök tanulság legyen ez.
De szerintem kifogsz tisztulni idővel.
3/17 anonim válasza:
Deperszonalizáció/derealizáció a neve a tünetnek, amit írsz és akkor fordul elő, amikor túl fáradt vagy, vagy valamitől egy túl nagy löketet kapott az idegrendszered. Ha ignorálod, nem szorongsz is még rajta, akkor egy idő után elmúlik, csak ne kísérletezz újból semmilyen szerrel és élj normális életet! A dohányzást sem ártana csökkenteni.
4/17 anonim válasza:
Szép ötlet a kérdés, sokra nem mész vele.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as!!! Megnyugodtam :)
4-es ezt hogy érted?
Mindenkinek ment a zöldkéz :)
2021. márc. 15. 20:44
7/17 A kérdező kommentje:
6-os!
Kajak nem értem.. Miért szép ötlet? :D
2021. márc. 15. 23:13
8/17 anonim válasza:
Nekem is ez volt 1 hétig utána már észre se vettem hogy elmúlt.
9/17 anonim válasza:
Nekem is volt olyan érzésem herbáltól, mintha egy tévéből néznék kifelé de csak pár percig.
10/17 anonim válasza:
2 hónap kell is visszatér a normális állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!