Megemelnétek egy doboz cigi árat kb. 10.000 Ft-ra?
Nem, én inkább többet költenék az oktatásra, a társadalom nevelésére, és az életszínvonal emelésére, hogy az emberek ne érezzék szükségesnek az ilyesfajta drogok használatát a túléléshez, ezzel nem csak látszólagosan megoldva a problémát.
Ja, hogy ez Magyarország, és ilyesmi szóba sem jöhet? Hát, ezt dobta a gép.
A drogot mindenki tiltja.. mert halált okoz.
A cigi ugyanúgy halált okoz. 6000 kémiai vegyület van a cigifüstben, amiből 200 bizonyítottan rákos megbetegedés kialakulásához vezet hosszútávon.
7!
Ez nem igaz. Nem vezet, hanem vezethet. Feltételes mód.
Tényleg ?szerinted ezért tesznek valamit illegálissá? Pl a fű nem okoz halált itt még is illegális🥱
Amúgy akkor az édesítőszerek, az antibiotikumos csirkék, a sok cukros cucc (csak mert eteti a rákot ugyebár), ja meg akkor amúgy mindenki üljön otthon a seggén mert ugye bármikor bármi baja lehet. Utcára sem kéne járkálni mert barmikor balesetet szenvedhetünk és meghalunk :(
Hagyjuk már, elég sok minden “okozhat” rákot, ha valaki úgy dont hogy dohányzik az kegyen már a saját döntése, vagy komolyan ennyire élettelen sok ember hogy az a legnagyobb boldogsága ha valakinek az életébe turkál és megpróbálja megszívatni? Szánalmas.
Én sem csesztetem a sok igénytelen zsírdisznó embert hogy ne zabálja a sok egészségtelen magyar zsíros/hagymás kajàt. Tudod miért? Mert nem az én bajom hogy egy lusta igénytelen hájpacni.
Igaz utolsó, a tömeggyártott bolti termékek is tele vannak mindennel.
Naés az alkohol? Az a féle ami még növény közelében volt?
Az hogy minden tele van füstölő autókkal? Ok az újabbaknak már kevesebb a kobocsátásuk, de aztól még nem az a jellemző.
Lehet hogy nem látod de ott van.
Bp levegője is rákkeltő szóval triltsuk be a lélegzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!