Az miért van, hogyha 1 doboz cigit veszek akkor kérnek személyit, ha pedig 10 dobozzal egyszerre akkor nem?
Figyelt kérdés
Ez miért lehet? Egyszer volt olyan, hogy otthon maradt a személyim és 10 dobozzal vettem és nem kértek. Lehet egybefüggés, vagy csak véletlen egybeesés?
Antidohányosok kíméljenek.
2021. jan. 14. 15:28
2/8 anonim válasza:
10 doboz vásárlásakor már V.I.P-nek számítasz az eladó szemében, ezért.
3/8 anonim válasza:
Irigylem azokat akiknek van szivük otthagyni 10-11 rugót 10 doboz cigiért. :D (egy vaper)
4/8 anonim válasza:
Jaj, 10,11-et írtam, 15-16-ot értettem. :D
5/8 anonim válasza:
Brit tudósok bizonyították, hogy minél több cigisdoboz van nálad, annál erősebb az optikai illúzió, miszerint ráncosnak látszik az arcod. Ha pedig valaki ráncos, akkor BIZTOS, hogy idősebb, mint 18.
6/8 anonim válasza:
legtöbb fiatalkorú ellenőr nem vesz 10 dobozt egyszerre, lehet cigit se bemegy vesz 1 kávét vagy energiapiát, azt ennyi mert azt se vehetne :D
7/8 anonim válasza:
Szerintem inkább azért mert 18 éven alul nem sok embernek van annyi pénze hogy 10 dobozzal vegyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!