Lehet még kapni ízesített cigiket manapság?
Figyelt kérdés
Régen első cigim szegfűszeges volt fekete papírban.
Meg régebben volt mindenféle cseresznyés, mentás és egyéb ízesített cigi.
Hallottam, hogy leállították ezeket de tényleg semmi ízesített nem maradt mára? Milyen különleges ízű cigik vannak manapság amit azért a legtöbb boltban lehet kapni ha van ilyen egyáltalán?
2021. márc. 11. 01:15
51/61 A kérdező kommentje:
😪😪
2021. márc. 13. 01:11
52/61 anonim válasza:
51.:Nem neked kellene sírnod ez miatt,inkább nekem,de mégsem teszem.És nem csak te tartasz unalmasnak,hanem mindenki,egyedül is élek már,nincsen bennem semmi ami kicsit is hasznos tulajdonság lenne másoknak.
53/61 A kérdező kommentje:
ez nem sírás hanem baromi unalmas vagy már...
2021. márc. 13. 01:23
54/61 anonim válasza:
53.:Ezt már írtad.Tisztában vagyok vele.Csak nem izgat.Olyat mondj amit nem tudok.Nyilván te is élvezed ezt,mivel akkor nem írnál vissza.Unatkozol,de ez ellen én sajnos nem tudok mit tenni,nem tudom mit csinálhatnék,hogy jobb kedved legyen tőle(m).
55/61 A kérdező kommentje:
Miért írsz még mindig?
2021. márc. 13. 02:13
56/61 anonim válasza:
55.:Mert még ébren vagyok.Miért zavar?
57/61 A kérdező kommentje:
56.fölöslegesen vagy még itt.
2021. márc. 13. 02:25
58/61 anonim válasza:
57.:Az egész világban fölöslegesen vagyok,nem csak itt.
59/61 A kérdező kommentje:
58.mostantól már befejezetem veled.
Nem fogok neked válaszolgatni.
:)
2021. márc. 13. 02:30
60/61 anonim válasza:
59.:Eddig se kényszerítettelek rá,hogy válaszoljál.Saját magad döntése volt.Még csak nem is befolyásoltalak benne.Ha akar valamit az ember,azt akarja,ha csinál valamit,hát csinálja.Minden amit teszünk a saját döntésünk.Azon múlik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!