Nagyon elszédültem az első cigim után, ez normális?
Figyelt kérdés
3éve dohányzok rendszeresen(sodrom) és megszoktam hogy néha néha az első cigim után szédülök kicsit, de ma ahogy elszívtam egyből elkapott a hányinger, menni nem tudtam, azt sem tudtam hol vagyok, nagyon tompán hallottam stb.(füves berosszuláshoz hasonlít kicsit)
A kérdésem hogy ez a cigi miatt lehetett vagy valami más?(nem ettem előtte meg nem is ittam)
2021. márc. 11. 00:44
2/7 anonim válasza:
1
A dohányzás nem, csak a rohadék tüdőrák. :)
Imádom azt a szédülős érzést, de én az elmúlt 6 év alatt nem éreztem. Nem kellene érezned, hisz kialakul a tolerancia. Mennyit szívsz egy nap?
3/7 anonim válasza:
2.Ezzel azt akarod mondani hogy hazudnak a cigisdobozon?
4/7 anonim válasza:
3
Nem tudom, nálunk nincsenek ilyen dobozok.
5/7 A kérdező kommentje:
10-15 szálat szívok egy nap
2021. márc. 11. 19:16
6/7 anonim válasza:
micsoda jóindulatúak ezek a magyarok :D ne dohányozz mert halált okoz!! én csak jót akarok neked!!! XD közbe meg 3x szúrná át a nyakadat ha tehetné :D micsoda jóindulatúak :DD érdemes rájuk hallgatni az biztos :D
7/7 anonim válasza:
Azt se feledd, hogy kv@ drága, és lesz még drágább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!