Dohányzás elhagyása után mennyire normális ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Bár csak 2 hete hagytam abba lenne pár gondom.
1.A fogínyem vérzik eléggé fogmosás során tapasztalom.
2.A gyomorsavam az nagyon magas napi 2 savcsökkentőt kell bevennem.
Ezekre valakinek valami ötlete tippje?Köze van hozzá egyáltalán?
2021. jan. 2. 10:02
1/3 anonim válasza:
Én tavaly márciusban tettem le, a savam nekem is magas volt elkezdtem inni sok grapefruit levet frissen és 1 hét alatt helyre jött!
2/3 Angel3000 válasza:
Szia! A megvonási tûnetek az elsô hèten a legerôsebbek, majd kb.2-3 hèt múlva jelentôsen javulnak. Minden tûnet idôleges ès elmúlik, meg fogod látni, hogy napról napra jobb lesz. A megvonási tûnetek azt jelzik, hogy a szervezetedbôl kiûrûl a nikotin, ami vègsô soron a gyógyulás jele. Ajánlom, hogy igyál annyi folyadèkot amennyit csak tudsz, mindig legyen nállad folyadék akármerre mèsz. Mozogjál sokat, többet mint korábban. Aludjál eleget, amennyit csak megengedhetsz magadnak. A foginyvèrzès az iny gyulladása okozhatja, ezèrt öblögetned kell, Te saját magad is tudsz kèsziteni az alábbi recept alapján. Keverj össze egy teáskanálnyi sót egy pohár meleg vizben; ha fèlpercig sós vizzel öblögeted a vèrzès is elállhat. Továbba C vitamin szedèse is kedvezô. A gyomorsavasságodra pedig szódabikarbóna, mely termèszetes módon semlegesiti a savakat, ès a felesleges gázoktól is segit megszabadulni. Recept; keverjèl el egy teáskanál szódabikarbónát egy pohár hideg vizben, majd igyad meg. A szódabikarbónás viznek nem túl kellemes sós ize van, ezt kicsit feljavithatod, ha egy kis citromlevet teszel a vizhez. Az èdeskömèny mindenfèle gyomor ès bèlpanaszra kiválló. Az èdeskömèny magjának rágcsálása felfrissitheti a leheletedet is, ès a gyomorsav termelödèsèt is csökkenti. Kèszithetsz teafözetet is belölle! Recept; forrázzál le kèt teáskanálnyi èdeskömènyt 2 deci forró vizzel, haggyad 10 percet állni, majd szûrd le. Szintèn enyhiti a gyomorègèst ès javitja az emèsztèsedet is. Minden jót!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat
2021. jan. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!