Dohányosok! Ti hogy oldjátok meg a dohányzást, ha közterületen maszkot kell viselni?
Eddig az én városomban sosem volt kötelező a maszkviselés közterületen, ám mint tudjuk, holnaptól ez mindenhol változik.
Eddig csak a ház előtt volt lehetőségem dohányozni. Társasházban élek, de sajnos nincs erkélyem, bent a lakásban pedig abszolút nem szabad dohányozni, a főbérlő nem tűri el. Így kénytelen vagyok lemenni az utcára.
Ti, akik már benne vagytok ebben a helyzetben, hogy szoktátok megoldani? Mennyire veszik szigorúan, ha elszív az ember egy szál cigarettát az utcán?
Nem hinném, hogy szigorúan vennék, egyrészt kint se lehetne lenni este 8 után az utcán, ha nincs igazolásod, mégis sokan cigiznek lent este 8 után is, maszk nélkül; kutyasétáltatás közben látom minden este.
Tudom, hogy nem az estét kérdezted, de napközben meg annyi ember van kint, hogy egyáltalán nem feltűnő :D nyugodtan dohányozz (maszk nélkül)!
Térj át egészséges életmódra....
A szervezeted megfogja hálálni!
ha iszok, lehúzom.
tehat akkor is, ha cigizek
9 es azok nem veszélyeztetnek mást azzal hogy kint van az orruk, nekem is kint van.
Az idióta dohányzás viszont káros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!