Dohányosok! Ti hogy oldjátok meg a dohányzást, ha közterületen maszkot kell viselni?
Eddig az én városomban sosem volt kötelező a maszkviselés közterületen, ám mint tudjuk, holnaptól ez mindenhol változik.
Eddig csak a ház előtt volt lehetőségem dohányozni. Társasházban élek, de sajnos nincs erkélyem, bent a lakásban pedig abszolút nem szabad dohányozni, a főbérlő nem tűri el. Így kénytelen vagyok lemenni az utcára.
Ti, akik már benne vagytok ebben a helyzetben, hogy szoktátok megoldani? Mennyire veszik szigorúan, ha elszív az ember egy szál cigarettát az utcán?
1 és 5
Ez törvénybe van foglalva,vagy szabályzatba van egy pontban?
Én mindig csak nézek,hogy jajj rendőr,maszkot fel...a cigi meg ott ég a kezembe.
"Ez törvénybe van foglalva,vagy szabályzatba van egy pontban?"
Sehol sincs rendeletben, vagy törvényben, hogy a dohányzás felmentést jelent a maszkviselés alól.
A tökéletes megoldás: egy szelepes maszkon kell csinálni egy kis lyukat és oda beapplikálni egy szipkát. Abba mehet a cigi. Nem is kell, hogy a szipka vége a szájba érjen, lehet az orron keresztül is szívni a füstöt. Ha éppen nem dohányzol, tegyél a szipkába egy kis dugót.
Szívélyes üdvözlettel
krwkco a mekkmester :-)
6os 7es
szerintetek inni sem lehet meg kifújni az orrodat sem, ugye? sőt, ha vérzik az orrod, akkor is hagyd fenn a maszkot (nekem spec. elég gyakran vérzik) meg nem ehetsz meg egy pogácsát vagy csokit sem, és ájulj el inkább, ha leesik a vércukrod, ugye?:D
leveheted a maszkot, ha cigizel, nyilván nem írják rendeletbe, mint ahogy a fentebbieket sem, mert nagyjából 3 percről beszélgetünk minden esetben...
mi lenne ha azoknak szívnátok a vérét, akiknek az orruk állandóan kinn kandikál?
őszintén kétlem, hogy bárki életét veszélyeztetjük azzal, hogy elszívunk egy cigit úgy, hogy a 5-10 méteres körzetben egy darab ember sincs
egyébként is normálisék mindig ügyelnek rá, hogy ne legyen senki a közelben, ha cigiznek, mert bunkóság füsttel beteríteni valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!