Hogyan sikerült leszoknod a dohányzásról? Miért dohányoztál? Miért szoktál le, mi motivált ?
Iszonyú nehezen!!!! Először csak az első reggeli dohányzást húztam, mindig fél órával, órával tovább. Minden időközt, időtávot növeltem két dohányzás között (csökkentettem a napi elszívott szálakat). Végül kibírtam, hogy 1 napig nem gyújtok rá, másnap már muszáj volt egy szálat elszívnom, majd megint kibírtam, hogy 1-2 napig nem gyújtok rá stb... na ezzel kínlódtam egy darabig, mert brutális elvonási tüneteim voltak, állandóan ez járt a fejemben. 3 hónapja teljesen tiszta vagyok, a pszichés elvonási tünetek is megszűntek. :)
Nagyon nagy akaraterő kell hozzá!! Engem az motivált, hogy babát várok, és nem árthatok neki a saját önzőségemmel. Akkor szívtam csak bele a cigibe, amikor olyan elvonási tünetem volt, hogy megfeszült a testemen az összes izmom és attól féltem, hogy ez a megfeszülés árt neki.
Szerettem dohányozni, de sokkal jobb így most. Érzem az illatokat, nem büdös a bőröm, a hajam, illatosak a ruháim. Egyre nehezebben tolerálom a környezetemben dohányzók "szagát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!